MAN 09:00-15:00 - TIRS 08:30-17:30 - ONS 08:30-19:00 - TORS/FRE 08:30-17:30 - LØR 08.00 - 13.00 +45 55 99 00 33
MG_5181-500x500

Bo
Frisør/Partner

Jeg har være uddannet frisør siden 1991. Og selvstændig siden 1999. Jeg har gennem årene deltaget i flere kursuser rundt om i Danmark og London. Jeg nyder at stå på salonen og møde mange spændende mennesker hver dag. Jeg klipper med en ”Frisk hånd” og er altid opdateret med det sidste nye.  Jeg elsker at bruge mine hænder kreativt.

MG_5196-500x500

Runa
Frisør/Partner

Jeg har være uddannet frisør siden 1990. Og selvstændig siden 2012. I 2004 blev jeg uddannet stylelist på CPH West og nu 2013 også stylecoach. En uddannelse jeg tog hos: Tini Owild.
I 2017 tog jeg uddannelsen som Makeup artist. Hos: Anja Lauersen. Det bruger jeg i mit arbejde hvor jeg blandt andet laver billeder til salonen. Så er Jeg skuemester til svendeprøverne.
Jeg har deltaget i forskellige kurser i Danmark, Italien og London, gennem årene.
Jeg elsker mit arbejde, derigennem kan jeg lege og udfolde mine kreative evner. Det er en utrolig stor tilfredsstillelse at se den forandring der sker med mennesker, og den udstråling de har når de efter endt behandling går færdig ud gennem døren.
Min store passion er brudehår og opsætning af
langt hår.

Louise_MG_5196-500x500

Louise
Frisør

Jeg er uddannet som frisør i 2019. Det er min store drøm, der er gået i opfyldelse.
Jeg elsker livet på en travl salon. og servicefaget i det hele taget. Det er en spændende og kreativ hverdag. og jeg er som en fisk i vandet når jeg udvikler mig, gennem kurser og shows. I vores fag bliver man aldrig færdig uddannet.
Jeg vil hele tiden være klar på flere uddannelser, inden for mit fag. Inden min frisørdrøm gik i opfyldelse, tog jeg uddannelse som butiksassistent i XL Byg i Præstø.
Servicefaget har altid tiltrukket mig. Dernæst har jeg også en uddannelse som massør.

sascha-profil

Sascha
Elev

Jeg er påbegyndt min læreplads foråret 2021
Det er en kæmpe drøm for mig, der gået i opfyldelse.
Jeg elsker dette servicefag, Jeg nyder når vi har travlt på salonen og når jeg lære nyt.
Jeg går på talentholdet på frisørskolen og stiller op til Skills. I fremtiden er det min plan at deltage i Danmarks mesterskab.
Jeg har stor passion for frisørfaget og elsker at dygtiggøre mig.
Jeg deltager gerne i alle de kurser som jeg får tilbudt. Med stor glæde.

Salonen

 Kontakt os