MAN/TIRS 08:30-17:00 - ONS 08:30-19:00 - TORS/FRE 08:30-17:00 - LØR 08.00 - 13.00 +45 55 99 00 33

Stylist

Før:

Efter:

Garderobetjek

Du udfylder et stylecard som jeg sender til dig på mail. Du sender to billeder af dig selv, et forfra og et fra siden, i tætsiddende tøj. Hvor jeg tydeligt kan se din figur. Derefter mødes vi hos dig hvor vi gennemgår din garderobe. Jeg hjælper dig med at finde din stilkerne og sortere tøj fra som du ikke kan bruge. Hjælpe dig med at finde ”nye” sæt i din garderobe. Du får råd om snit der passer til din kropsform. Jeg giver nogle eksempler på nogle mærker som vil være interessante for dig. Efterfølgende modtager du en mail med en styleguide som vi har talt om.

Varighed :2-3 timer inkl. 1½ time forberedelse.

Pris ex. kørsel2.500

Shoppetur

Du udfylder et stylecard som jeg sender til dig på mail. Du sender to billeder af dig selv, et forfra og et fra siden i tætsiddende tøj, hvor jeg tydeligt kan se din figur. Vi mødes i butikken. Her har jeg fundet tøj frem til dig som passer til din stilkerne, og figur. Jeg vil hjælpe dig med givet tøjet lidt kant. Fremhæve din personlighed, give gode råd om snit. Måske provokere jeg dig lidt til, at se nye muligheder og tage nye valg/farver. Medbring et par høje sko, et par støvler, og et par hverdag sko. Når vi er færdige, udvælger du selv det som du evt. ønsker at købe. Efterfølgende modtager du et personligt stylecard på mail.

Varighed: 2½ time.

Pris inkl. 1½ time forberedelse ex. kørsel.2.000

Styleguide

Du udfylder et stylecard som jeg sender til dig på mail. Du sender to billeder af dig selv, et forfra og et fra siden i tætsiddende tøj. Hvor jeg tydeligt kan se din figur. Vi mødes hos dig eller mig. Du medbringer et godt udsnit af din garderobe. Ca. 12- 14 stk. styles. Vi finder frem til din stilkerne. Vejleder dig i hvordan du klæder dig bedst i forhold til din kropsfigur. Vi kommer ind på farver og brugen af accessories. Medring et kamera eller mobil til at tage billeder med. Efterfølgende sender jeg dig en styleguide på mail.

Varighed: Ca. 2-2½ time

Pris inkl. 1½ time forberedelse2.000

Mail: mail@avklip.dk